پروفیل درب و پنجره

برای استعلام قیمت انواع پروفیل آلومینیوم و سفارش

بهترین پروفیل آلومینیوم

برای آشنایی با بهترین پروفیل آلومینیوم باید بدانید که پروفیل‌های آلومینیوم، قطعه‌هایی هستند که سطح مقطع معینی دارند. این پروفیل‌ها معمولا دارای جنس آلومینیوم، فولاد و غیره می‌باشند. طول پروفیل آلومینیوم بلند است. ابعاد و چگالی پروفیل‌ها وزن آن‌ها را تعیین می‌کند. از بهترین پروفیل آلومینیوم در صنعت ساختمان سازی و در کارخانه‌های صنعتی استفاده می‌شود. بهترین پروفیل آلومینیوم قیمت کم تری نسبت به سایر پروفیل‌ها دارد و معمولا نسبت به پروفیل‌های فولادی در ساخت و سازها ترجیح داده می‌شود. ویژگی‌هایی که باعث می‌شود گفت پروفیل آلومینیوم با کیفیت است عبارتند از:

  1. سبک بودن
  2. نرم بودن 
  3.  دچار خوردگی نمی شود.
  4.  در واکنش با هوا دچار اکسید شدن نمی شود.
  5. دارای رنگ سفید و روشن است.
  6. مهمترین ویژگی آن مقاومت در برابر شرایط مختلف آب و هوایی است.
  7.  دارای تعادل دمایی می‌باشد.

بهترین پروفیل آلومینیوم، معمولا در سه مدل ساخته می‌شود. انواع مختلف بهترین پروفیل آلومینیوم عبارتند از نوع ترمال بریک؛ نوع نرمال و نوع چوب آلومینیوم آن. بهترین پروفیل آلومینیوم پروفیلی است که در برابر شرایط مختلف جوی آسیبی نبیند. همچنین بهترین پروفیل آلومینیوم باید در برابر صدا و گرما نیز عایق خوبی باشد. از نظر زیبایی شناسی نیز این پروفیل باید زیبا باشد. پروفیل آلومینیوم باید بگونه ای باشد که بتوان بر روی آن شیشه‌های دو جداره و سه جداره نصب کرد. یکی دیگر از ویژگی‌های بهترین پروفیل آلومینیوم امکان برشکاری بر روی آن است. همچنین باید گفت بهترین پروفیل آلومینیوم باید بدون زائده باشد تا بتوان آن‌ها را به آسانی در کنار یکدیگر قرار داد و محکم کرد. هنگامی که پروفیل‌ها را کنار یکدیگر قرار می‌دهند باید درزی باقی نماند. نوسانات دمایی نیز روی بهترین پروفیل آلومینیوم اثری ندارند و  باید گفت آن‌ها معمولا در برابر خط و خش بسیار مقاوم هستند.

آشنایی بیشتر و سفارش انواع پروفیل لاین نوری

ویژگی‌های پروفیل آلومینیوم

پروفیل‌های آلومینیوم دارای ویژگی‌های متفاوتی می‌باشند که باعث شده در موارد مختلف مانند صنعت، ساخت و ساز و به صورت اختصاصی مورد استفاده قرار بگیرند. ویژگی این سه دسته پروفیل آلومینیوم را در لیست زیر بررسی می‌کنیم.

1- پروفیل‌های صنعتی معمولا کیفیت پایین تری نسبت به سایر نمونه‌ها دارند. با توجه به ویژگی‌های آن در قفسه‌های کابینت، در سیستم‌ها تهویه مطبوع، در تولید سیستم‌های کابلی، در ساخت مبلمان، تولید سینک و … استفاده می‌شود.

پروفیل شیاردار آلومینیومی
خرید پروفیل آلومینیوم

2- پروفیل‌های ساختمانی در سنعت ساخت و ساز استفاده می‌شوند. ویژگی آن‌ها این است که وزن کمی دارند و انعطاف پذیری آن‌ها نیز بالا است.

3- ویژگی پروفیل‌های اختصاصی این است که دارای سطح مقطع منحصر به فرد می‌باشند و به همین دلیل در تولید کالاهای خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند

برای آشنایی بیشتر با بازار پروفیل آلومینیوم

مزایا و معایب استفاده از پروفیل آلومینیوم

برای آشنایی بهتر با پروفیل آلومینیوم باید ابتدا مزایا و معایب آن را بشناسید.

مزایای پروفیل آلومینیوم

  1. مهم ترین و اولین ویژگی مثبت آلومینیوم وزن بسیار سبک آن می‌باشد. این ویژگی آن را در مقایسه با آهن بسیار پیشتاز کرده است. وزن پایین و سبکی الومینیوم باعث شده است که به راحتی بتوان از آن در ساختمان سازی استفاده کرد زیرا کار حمل و نقل آن بسیار آسان می‌شود.
  2. ویژگی مثبت بعدی انعطاف پذیری آن می‌باشد. این فلز بسیار انعطاف پذیر است و به راحتی می‌توانید آن را به هر شکلی که بخواهید فرم دهید.
  3. مزیت دیگر پروفیل آلومینیوم مقاومت آن نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی است. این فلز زنگ نمی زند و اکسید نیز نمی شود.
  4. مقاومت و استحکام پروفیل آلومینیوم نیز ویژگی مثبت دیگر آن می‌باشد. اگر وزن زیادی بر روی آن اعمال شود به راحتی تغییر شکل نمی دهد. مقاومت پروفیل آلومینیوم از جمله مهم ترین ویژگی‌های آن محسوب می‌شود.
  5.  آلومینیوم از اتلاف انرژی نیز جلوگیری می‌کند زیرا این فلز دارای خاصیت تبادل گرمایی بالایی می‌باشد.
  6.  ویژگی مثبت دیگر آلومینیوم رنگ براق و روشن آن می‌باشد. این رنگ زیبا بوده و تمیزی خاصی را دارا می‌باشد. به همین دیلی استفاده از آلومینیوم در لوازم منزل و صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  7. پروفیل آلومینیوم همچنین غیر قابل اشتعال است و کار کردن با آن نیز بسیار راحت می‌باشد. این ویژگی امنیتی باعث شده است که در لوازم منزل و به خصوص آشپزخانه از این فلز زیاد استفاده شود.
  8. ویژگی مثبت دیگر آلومینیوم پروفیل، قابلیت استفاده مجدد و بازیافت آن می‌باشد.
مزایا و معایب پروفیل آلومینیوم

معایب پروفیل آلومینیوم

معایب پروفیل آلومینیوم یکی از معایب آلومینیوم پروفیل که شاید در نظر اول جز مزایای آن به حساب آید، رسانایی گرمایی آن می‌باشد. رسانایی گرمایی باعث می‌شود آلومینیوم عایق خوبی برای فصل سرما به حساب نیاید و باعث شود که گرما تلف شود. البته می‌توان با استفاده از موادی به نام ترمال بریک این مشکل را حل کرد. عیب استفاده از مواد ترمال بریک کاهش زیبایی و یکنواختی آلومینیوم می‌باشد. یکی دیگر از عیوب آن این است که در ساخت درب و پنجره، پروفیل‌های آلومینیوم به همراه فلزی به کار می‌روند که مقاومت خوبی در برابر شرایط جوی ندارند و دچار زنگ زدگی می‌شوند. به همین دلیل مقاومت کل آلومینیوم پروفیل را کاهش می‌دهد. یکی دیگر از معایب آن که بیشتر جنبه طراحی دارد این است که برخی از طراحان معتقدند که این فلز خشک و بی روح است و از آن برای طراحی منزل استفاده نمی کنند.

قیمت روز پروفیل آلومینیوم

کیفیت بالای پروفیل‌های آلومینیومی در مقایسه با نمونه‌های فولادی آن باعث شده است که برای ساخت درب و پنجره به آن‌ها روی آورده شود. درست است که قیمت روز پروفیل آلومینیوم نسبت به فولاد در مواقعی بالاتر است اما باید گفت هزینه ای که برای تعمیر سایر فلزات باید خرج شود بسیار بیشتر از آلومینیوم پروفیل می‌باشد و از این جهت قیمت پروفیل آلومینیوم اقتصادی جلوه خواهد کرد.

برای آشنایی بیشتر و استعلام تعرفه ساخت پروفیل اختصاصی

قیمت پروفیل آلومینیوم رنگی

برای اینکه یک تامین کننده کوره رنگ خود را روشن کند تا پروفیل‌های آلومینیوم شما را رنگ کند باید حداقل میزان سفارشی را از شما تحویل بگیرد تا برای او مقرون به صرفه باشد. در غیر اینصورت باید قیمت ثابتی را به شما پیشنهاد نماید. اگر سفارشات مشتریان برای تحویل گرفتن پروفیلهای آلومینیومی رنگی کم باشد باید گفت قیمت پروفیل آلومینیوم رنگی آن‌ها افزایش پیدا می‌کند که توجیه اقتصادی ندارد. نکته دیگری که در قیمت پروفیل آلومینیوم رنگی تاثیر گذار است آبکاری قطعات می‌باشد. آبکاری قطعات پروفیل باعث افزایش استحکام و مقاومت آن‌ها می‌شود و متعاقبا قیمت پروفیل آلومینیوم رنگی آبکاری شده افزایش پیدا می‌کند.

قیمت هر کیلو پروفیل آلومینیوم

وزن آلومینیوم پروفیل بسیار پایین می‌باشد از این رو استفاده از آن در ساخت درب و پنجره بسیار حائز اهمیت است. درب و پنجره‌های آلومینیومی به درب و پنجره‌های فولادی ترجیح داده می‌شوند. قیمت پروفیل آلومینیوم به صورت کیلویی محاسبه می‌شود. قیمت هر کیلو پروفیل آلومینیوم به به موارد زیادی بستگی دارد که مهمترین آن‌ها نوسانات بازار ارز است که تاثیر مستقیم بر قیمت هر کیلو پروفیل آلومینیوم می‌گذارد. لیست قیمت پروفیل آلومینیوم را می‌توانید به صورت روزانه در سایت مرکز آهن مشاهده کنید.

لیست قیمت پروفیل آاومینیوم

از آنجایی که پروفیل‌های آلومینیومی خواص بسیار بهتری نسبت به سایر فلزات از جمله آهن دارند در صنایع مختلف استفاده از آن‌ها محبوبیت بالایی دارد. قیمت روز پروفیل آلومینیوم نیز بسته به عوامل مختلف متغیر است و باید آن را قبل از خرید به صورت دقیق رصد کنید.  لیست قیمت پروفیل آلومینیوم را می‌توانید در سایت شرکت آلومینیوم پیشرو به صورت روزانه مشاهده کنید و هر زمان خرید برای شما مقرون به صرفه بود آن را تهیه کنید.

برای استعلام قیمت انواع پروفیل آلومینیوم و سفارش

عواملی که بر قیمت پروفیل آلومینیم تاثیر گذار هستند​

کیفیت بالای پروفیل‌های آلومینیومی در مقایسه با نمونه‌های فولادی آن باعث شده است که برای ساخت درب و پنجره به آن‌ها روی آورده شود. درست است که قیمت روز پروفیل آلومینیوم نسبت به فولاد در مواقعی بالاتر است اما باید گفت هزینه ای که برای تعمیر سایر فلزات باید خرج شود بسیار بیشتر از آلومینیوم پروفیل می‌باشد و از این جهت قیمت پروفیل آلومینیوم اقتصادی جلوه خواهد کرد.پروفیل آلومینیوم دارای انواع مختلفی است و این تنوع باعث شده است که قیمت پروفیل آلومینیوم با یکدیگر متفاوت باشد. مواد اولیه به کار رفته در آن‌ها اصلی ترین عامل تفاوت قیمت آلومینیوم پروفیل می‌باشد. ماده اولیه ساخت آلومینیوم پروفیل بیلت نام دارد. قیمت بیلت روی قیمت هر کیلو پروفیل آلومینیوم تاثیر می‌گذارد. بیلت‌ها نیز در دو گروه دسته بندی می‌شوند.

1- بیلت‌هایی که خالص هستند.

2- بیلت‌هایی که دست دوم هستند.

استفاده از بیلت خالص در پروفیل آلومینیوم باعث می‌شود قیمت آلومینیوم پروفیل افزایش پیدا کند. علت بالا بودن کیفیت پروفیل‌هایی که با بیلت خالص درست می‌شوند این است که محاسبات فنی دقیق تری را می‌توان روی آن‌ها انجام داد. هر اشتباهی که در زمان تولید قطعات آلومینیوئم اتفاق بیافتد باعث می‌شود که کیفیت آن‌ها تحت تاثیر قرار بگیرد. سیلیس و منیزیم عناصر اصلی تشکیل دهنده آلومینیوم هستند که اگر در استفاده از آن‌ها تغییر نادرستی اتفاق بیقتد، خسارت زیادی را به همراه خواهد داشت.

بیلت‌های دست دوم دارای ترکیبات پیچیده تری هستند. آن‌ها در روال انجام فرایندهای متفاوت تحت حرارت قرار می‌گیرند و بعد از اینکه ذوب شدند دوباره قالب بندی می‌شوند. آلیاژهایی که در بیلت دست دوم استفاده می‌شوند دارای دقت بالایی نیستند به همین دلیل قیمت آلومینیوم پروفیل‌هایی که با بیلت دست دوم درست شده اند کم تر است.

با توجه به مطالب گفته شده می‌توان نتیجه گرفت که مواد اولیه مورد استفاده در ساخت پروفیل آلومینیوم در قیمت هر کیلو پروفیل آلومینیوم تاثیرگذار است. باید در هنگام تهیه این مواد دقت زیادی به خرج داد.

انواع رنگ پروفیل آلومینیوم

رنگ‌ پروفیل آلومینیوم به روش پودری

زمانی که از پروفیل‌ها بخواهید برای کارهای دکورال استفاده نمایید باید برای رنگ آمیزی آن‌ها از رنگ‌های پودری یا رنگ الکترواستاتیک آلومینیوم استفاده کنید. رنگ‌های پودری حالت پوششی دارند و به عنوان یک لایه روی سطح فلز به کار می‌روند. پروفیل آلومینیوم که از نوع دکورال رنگ آمیزی شده باشد دارای تنوع رنگی بسیار بالایی می‌باشد.

رنگ‌های پودری همانطور که از نام آن‌ها پیداست از پودرهای ریزی تشکیل شده اند که بر روی سطح جسم پاشیده می‌شوند. این پودرها باید باردار شوند تا بتوانند بر روی جشم باقی بمانند. آنها باید بر روی جسم شلیک شوند. بعد از این کار جسم داخل کوره گذاشته می‌شود و به دلیل حرارت بالایی که به آن وارد می‌شود پودر روی جسم ذوب می‌شود و روی سطح کار جذب می‌شود. سطوحی که به این روش رنگ آمیزی می‌شوند بسیار با دوام و با کیفیت هستند و رنگ آن‌ها در هیچ ماده ای حل نمی شود.

رنگ‌ پروفیل آلومینیوم به روش مایع

نوع دیگری از رنگ‌ها رنگ‌های مایع هستند. این نوع رنگ‌ها با استفاده از دستگاه ذوی سطح کار پاشیده می‌شوند. بعد از اینکه رنگ آمیزی آن‌ها به این شیوه به پایان رسید درون کوره قرار می‌گیرند. البته می‌توان آن‌ها را در معرض هوای آزاد نیز قرار داد تا خشک شوند. اگر قطعه ای که ساخته می‌شود اندازه بزرگی داشته باشد باید آن را به روش هوا خشک، خشک کرد زیرا نمی توان آن را درون کوره قرار داد. قیمت آلومینیوم پروفیل رنگی هوا خشک معمولا عدد بالاتری است.

برای استعلام قیمت انواع پروفیل آلومینیوم و سفارش

خرید پروفیل آلومینیوم

برای خرید پروفیل آلومینیوم ممکن است به این سوال بر بخورید که چه عواملی را باید در نظر بگیرید. برای پاسخ به این سوال باید چند پارامتر را مورد بررسی قرار دهید.

  1. در هنگام خرید پروفیل آلومینیوم ابتدا به مقاومت آن توجه کنید. قطعات پروفیلی آلومینیوم باید فشار زیادی را تحمل کنند به همین دلیل باید مقاوم باشند.
  2. به ضخامت و اندازه آن‌ها در هنگام خرید پروفیل آلومینیوم دقت کنید. هر کاری پروفیل مناسب خود را می‌خواهد.
  3. جنس روکش پروفیل‌ها نکته مهم دیگری در هنگام خرید پروفیل آلومینیوم می‌باشد.
  4. سطح آن باید صاف و براق باشد و وجوئ خط و خش و یا زنگ زدگی نمایانگر بی کیفیت بودن آن‌ها می‌باشد.

راهنمای خرید بهترین پروفیل آلومینیوم

خرید پروفیل آلومینیوم کار ساده ای است اگر راجع به آن اطلاعات کافی داشته باشید. شما باید برندهای مختلف آلومینیوم پروفیل را بشناسید و راجع به آن‌ها اطلاعات کسب کنید. این امر باعث می‌شود تا فرایند خرید پروفیل آلومینیوم برای شما آسان شود. باید بدانید که بهترین پروفیل آلومینیوم در سه گروه پروفیل‌های صنعتی، ساختمانی و اختصاصی تولید می‌شوند. همچنین علاوه بر این دسته بندی دو گروه دیگر با نام‌های پروفیل‌های تبدیلی، و پروفیل‌های فابریک یا درجه یک نیز وجود دارد. در داخل کشور ایران شرکت‌های زیادی وجود دارند که در زمینه تولید آلومینیوم پروفیل خدمت رسانی می‌کنند که از جمله آن‌ها می‌توان آلومینیوم پیشرو را معرفی کرد. این شرکت توانایی تولید بهترین پروفیل آلومینیوم را دارا می‌باشد.

کارخانه پروفیل آلومینیوم

بهترین پروفیل آلومینیوم را چگونه انتخاب کنیم؟

برای انتخاب بهترین پروفیل آلومینیوم باید مهارت زیادی داشته باشید. پروفیل‌های آلومینیوم متفاوتی در بازار وجود دارد و برخی از آن‌ها نسبت به سایر برندها دارای کیفیت بالاتری هستند. شرکت آلومینیوم پیشرو، شرکتی است که بهترین پروفیل آلومینیوم را به شما ارائه می‌کند. همچنین قیمت پروفیل آلومینیوم ارائه شده در شرکت آلومینیوم پیشرو بسیار مقرون به صرفه می‌باشند و دوام و عمر آن‌ها بسیار طولانی است.

برای آشنایی بیشتر با تولید پروفیل آلومینیوم

خط تولید پروفیل آلومینیوم

خرید بهترین پروفیل آلومینیوم

اگر به دنبال خرید بهترین پروفیل آلومینیوم هستید باید به یک شرکت معتبر مراجعه نمایید. شرکت مهندسی آلومینیوم پیشرو، یک شرکت معتبر در زمینه فروش آلومینیوم پروفیل‌های ساده و رنگی با سطح مقطع‌های گوناگون می‌باشد. تنها کافی است وارد سایت aluminiumpishro.com شوید و سپس وارد صفحه مورد نظر خود شوید و سفارش خود را ثبت کنید. کارشناسان شرکت آلومینیوم پیشرو در اولین فرصت بعد از ثبت سفارش شما، با شما تماس می‌گیرند و تمامی راهنمایی‌های لازم را در اختیار شما قرار می‌دهند. در هنگام خرید محصول تمامی اطلاعات لازم از قبل مشخصات کامل محصول، رنگ محصول، طول و تعداد شاخه‌های مورد نیاز و نحوه تحویل را در اختیار گارشناسان قرار دهید تا خریدی راحت داشته باشید. شما در هنگام سفارش محصول خود در شرکت آلومینیوم پیشرو می‌توانید وزن درخواستی خود را نیز مشخص کنید

ابعاد و اندازه‌های پروفیل آلومینیوم

پروفیل‌های آلومینیوم معمولا به شکل قوطی هستند. ضخامت این قوطی‌ها بین 3 تا 10 میلیمتر می‌باشد. ابعاد قوطی‌های پروفیل آلومینیومی موجود در بازار از 5 در 5 میلی متر شروع می‌شود و این اندازه می‌تواند تا 120 در 120 میلیمتر مربع  افزایش پیدا کند.

طول پروفیل‌های آلومینیوم موجود در بازار معمولا 3 متر، 4 متر و 6 متر می‌باشد. آلیاژهای این پروفیل هم 6 هزار یا 7 هزار است.

ابعاد تولیدی پروفیل‌های آلومینیوم به نوع استفاده از آن‌ها نیز مربوط می‌شود. استانداردها و ابعاد متمایزی در پروفیل‌ها وجود دارد که باعث می‌شود کاربردهای متمایزی داشته باشند. ضخامت پروفیل یا به اصطلاح گوشت پروفیل مهم ترین پارامتری است که هنگام انتخاب پروفیل  باید به آن دقت کرد. پروفیل‌های موجود در بازار را می‌توان به دو گروه پروفیل‌های سبک و غیر سبک تقسیم کرد. پروفیل‌های سبک دارای ضخامتی بین 0.5 تا 1.5 میلیمتر هستند. به آن‌ها پروفیل‌های مبلی نیز می‌گویند. اگر قوطی‌های پروفیل آلومینیوم دارای ضخامتی بین 2 تا 3 میلی متر داشته باشند به آن‌ها قوطی‌های ساختمانی می‌گویند. اگر قوطی‌ها داری ضخامت 4 میلی متر به بالا باشند به آن‌ها پروفیل‌ها یا قوطی‌های صنعتی گفته می‌شود. چند دست از انواع سایزهای مختلف پروفیل را در زیر بررسی می‌کنیم:

پروفیل آلومینیوم 20 در 20 صنعتی شیاردار

اندازه سطح مقطه این پروفیل‌ها 20 میلی متر در 20 میلی متر می‌باشد. این پروفیل‌ها معمولا به وسیله آنودایزر نقره آبکاری شده اند. قیمت روز پروفیل آلومینیوم با این سطح مقطع با توجه به طول آن متغیر خواهد بود. این پروفیل‌ها استحکام زیادی ندارند و اگر بخواهید در طول‌های بالا از آن‌ها استفاده کنید باید به تعداد زیادی از آن‌ها را کنار هم بگذارید.

پروفیل آلومینیوم 30 در 30 صنعتی شیاردار

سطح مقطع این پروفیل‌ها 30 میلیمتر در 30 میلیمتر می‌باشد. اگر به دنبال ساخت فرم و کاور باشید باید از این پروفیل استفاده کنید. آن‌ها استحکام چندان بالایی ندارند اما قیمت هر کیلو پروفیل آلومینیوم با این ویژگی برای ساخت کاور مقرون به صرفه است. پروفیل‌های شیار دار 30 در 30 میلیمتر بسیار پر فروش هستند.

پروفیل آلومینیوم 40 در 40 صنعتی شیاردار

سطح مقطع این دسته از آلومینیوم پروفیل‌ها 40 در 40 می‌باشد. از نظر استحکام این دسته از پروفیل‌ها دارای مقاومت خوبی هستند. ایراد آن‌ها را می‌توان وزن سنگین آن‌ها عنوان کرد. برای ساخت شاسی معمولا از این پروفیل استفاده می‌شود اما برای ساخت کاور از آن‌ها استفاده نمی شود. البته اگر بخواهید کاوری با طول بلند بسازید که ساخت آن‌ها با پروفیل کوچک خم می‌شود بهتر است از این پروفیل استفاده کنید. برای پروژه‌هایی که استحکام در آن‌ها اهمیت دارد باید از این نوع پروفیل استفاده کرد.

پروفیل آلومینیوم 45 در 45 صنعتی شیاردار متوسط

سطح مقطع این پروفیل‌ها دارای اندازه 45 میلیمتر می‌باشد. این نوع پروفیل‌ها دارای 3 سایز هستند:

  • سبک
  • متوسط
  • سنگین

در سازه‌هایی که استحکام حرف اول را می‌زند و اهمیت دارد از این نوع آلومینیوم پروفیل‌ها استفاده می‌شود. از این گروه از پروفیل‌ها به عنوان ستون و تیر نیز استفاده می‌کنند.

پروفیل آلومینیوم 45 در 45 صنعتی شیاردار سنگین

سطح مقطع این پروفیل‌ها 45 میلیمتر می‌باشد. وزن آن‌ها حدود 2 کیلوگرم در هر متر می‌باشد. این پروفیل‌ها دارای ضخامت 2 میلیمتری هستند. از آن‌ها می‌توان به عنوان ستون استفاده کرد.

پروفیل آلومینیوم 45 در 45 صنعتی شیاردار سبک

سطح مقطع این پروفیل‌ها 45 میلیمتر می‌باشد. وزن آن‌ها حدود 1.07 کیلوگرم در هر متر می‌باشد. ضخامت این پروفیل‌ها در مقایسه با پروفیل‌های سنگین با همین سطح مقطع کاهش پیدا کرده است.

پروفیل آلومینیوم 45 در 90 صنعتی شیاردار سنگین

اندازه سطح مقطع این پروفیل‌ها 45 میلیمتر در 90 میلیمتر می‌باشد. وزن آن‌ها در هر متر حدود 3.2 کیلوگرم است. این پروفیل‌ها هم در سه گروه سبک، متوسط و سنگین قرار می‌گیرند. پروفیل‌های آلومینیوم سنگین در این سطح مقطع برای ساخت ستون سازه‌های شاسی مورد استفاده قرار می‌گیرند. وزن این پروفیل‌ها بالا است و ضخامت آن‌ها حدود 2 میلیمتر می‌باشد.

پروفیل آلومینیوم 45 در 90 صنعتی شیاردار سبک

اندازه سطح مقطع این پروفیل‌ها 45 میلیمتر در 90 میلیمتر می‌باشد. وزن آن‌ها در هر متر حدود 2.7 کیلوگرم است. این پروفیل‌ها استحکام خوبی دارندو از آن‌ها به عنوان ستون شاسی استفاده می‌شود.

پروفیل آلومینیوم 20 در 40 صنعتی شیاردار

سطح مقطع این پروفیل 20میلیمتر در 40 میلیمتر می باشد. اگر نیاز به ستون های مستطیلی وجود داشته باشد از این پروفیل استفاده می شود. فریم هایی که به عنوان کاور کننده به کار می روند از این پروفیل استفاده می کنند. همچنین باید گفت نباید وزن خاصی روی این دسته از پروفیل ها قرار بگیرد.

سوالات متداول پروفیل آلومینیوم

جنس مواد اولیه به کار رفته در تولید پروفیل آلومینیوم

وزن پروفیل آلومینیوم

طرح پروفیل انتخابی شما

  1. وزن کم
  2. انعطاف پذیری
  3. مقاومت در برابر اکسید شدن
  4. استحکام پروفیل آلومینیوم
  5. قابلیت رنگ پذیری براق و مات
  6. غیر قابل اشتعال بودن
  7. قابل بازیافت بودن