چند نمونه از پروفیل درب و پنجره تولیدی توسط گروه آلومینیوم پیشرو

پروفیل ترمال بریک لولایی

نرمال لولایی

پروفیل ترمال بریک کشویی

نرمال کشویی

برای آشنایی بیشتر و استعلام قیمت تمامی مدل های پروفیل درب و پنجره آلومینیومی تماس بگیرید.

پروفیل درب و پنجره چیست؟

پروفیل درب و پنجره یک مفهوم مهم در صنعت ساخت و ساز است که به قطعات سازنده درب‌ها و پنجره‌ها اشاره دارد. در ادامه، به شما توضیح خواهم داد که پروفیل درب و پنجره آلومینیومی چیست و چرا از آن استفاده می‌شود. پروفیل پنجره و درب آلومینیومی، یک قطعه ساختاری است که از آلومینیوم، یک فلز سبک و مقاوم، ساخته می‌شود. این پروفیل‌ها به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود، در صنعت ساخت و ساز به عنوان یک انتخاب مناسب برای ساخت درب‌ها و پنجره‌ها شناخته می‌شوند. پروفیل درب و پنجره آلومینیومی دارای وزن سبکی است که تسهیل در نصب و عملکرد آسان را به همراه دارد. همچنین، آلومینیوم به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ زدگی، به ماندگاری و دوام بالای پروفیل‌ها کمک می‌کند. یکی از مزیت‌های استفاده از این پروفیل آلومینیومی، قابلیت ایجاد عایق حرارتی و صوتی است. این ویژگی‌ها باعث کاهش انتقال حرارت و صدا از وارد شدن به ساختمان می‌شوند و به دلیل اهمیت آن در کاهش هزینه‌های انرژی و افزایش راحتی در محیط زندگی، پروفیل آلومینیومی انتخاب شایسته‌ای است. پروفیل درب و پنجره آلومینیومی نیز قابلیت انعطاف و طراحی آسان را داراست. این ویژگی به تولید درب‌ها و پنجره‌های با ا شکال و طرح‌های مختلف کمک می‌کند. همچنین، قابلیت سازگاری آلومینیوم با رنگ‌ها و روکش‌های مختلف، امکان اعمال رنگ‌های متنوع بر روی پروفیل‌ها را فراهم می‌کند. پروفیل پنجره و درب آلومینیومی به دلیل مزایای فراوانی که ارائه می‌دهد، در صنعت ساخت و ساز و در ساختمان‌های مسکونی و تجاری بسیار پرکاربرد است. با استفاده از این پروفیل، شما می‌توانید از مقاومت، زیبایی و کارایی بالای درب‌ها و پنجره‌های خود لذت ببرید.

پروفیل سبک درب و پنجره چیست؟

پروفیل سبک درب و پنجره یکی از انواع پروفیل پنجره و درب می‌باشد که با وجود رونق گرفتن پروفیل‌های یو پی وی سی و آلومینیومی هنوز جایگاه خود را حفظ کرده است. درب و پنجره‌هایی که از پروفیل‌های سبک ساخته می‌شوند دارای مقاومت بالایی هستند و با رنگ آمیزی کردن درست آن‌ها در برابر نفوذ هوا و رطوبت مقاومت خود را از دست نمی دهند. به پروفیل سبک درب و پنجره پروفیل فولادی نیز گفته می‌شود و همانطور که از نام آن‌ها پیدا است وزن آن‌ها سبک است. پروفیل سبک درب و پنجره ضد حریق است و در برابر آتش سوزی مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد. اگر برای پوشاندن آن‌ها از عایق ضد صدا استفاده شود به خوبی عایق می‌شود. این پروفیل در برابر نور آفتاب نیز مقاوم است و وزن سبک آن باعث شده است کار گذاشتن آن در ساختمان آسان باشد. پروفیل سبک درب و پنجره قابل بازیافت است و شکل خود را بعد از گذشت سالیان دراز نیز از دست نمی دهد.

انواع پروفیل پنجره

پروفیل‌های پنجره انواع مختلفی دارند و همچنین از اجزای مختلفی تشکیل شده اند. مهم ترین اجزای آن‌ها لنگه، ستون و چارجوب می‌باشد. انواع متعدد و متفاوت پروفیل پنجره ، برای قسمت‌های متفاوت آن به صورت اختصاصی ساخته می‌شوند. انواع پروفیل پنجره را در لیست زیر بررسی می‌کنیم.

  • پروفیل لنگه پنجره: اگر بخواهیم پنجره‌ها را باز و بسته کنیم باید از پروفیل لنگه پنجره استفاده کنیم.
  • پروفیل پنجره لنگه در: لنگه پنجره‌های بزرگ باید یک جنس محکم و مقاوم داشته باشد. اگر بخواهید لنگه مخصوص آن‌ها را درست کنید باید از این پروفیل استفاده کنید.
  • پروفیل پنجره‌های کشویی: برای ساخت پنجره‌های کشویی باید از پروفیل لنگه پنجره کشویی استفاده کرد.
  • پروفیل پنجره فریم میانی: اگر به دنبال ساخت ستون میانی پنرج باشید و یا اینکه بخواهید درب‌های بیرون از ساختمان را درست کنید باید از پروفیل فریم میانی استفاده کنید.
  • پروفیل پنجره نگه دارنده زهوار: برای نگه داشتن شیشه‌های تک جداره یا دو جداره در پنجره‌ها از این پروفیل استفاده می‌شود.
  • پروفیل پنجره پانل: قسمت‌هایی که در پنجره‌های بزرگ اصطلاحا پاخور هستند نیاز به پروفیلی دارند که به آن پروفیل پانل گفته می‌شود.
  • پروفیل پنجره برای وصل کردن قاب به قاب: اگر بخواهید چند پنجره را به صورت ردیفی کنار هم قرار دهید باید یک نگه دارنده مرکزی وجود داشته باشد. پروفیل وصل کردن قاب به قاب برای همین منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای استعلام قیمت و مشخصات نمای سرامیک خشک

انواع پروفیل پنجره و درب (جنس)

مواد مختلفی برای ساخت پروفیل درب و پنجره مورد استفاده قرار می‌گیرند که دارای جنس‌های متفاوتی هستند. هر جنس دارای خصوصیات مربوط به خود است که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم

انواع پروفیل پنجره و درب (سطح مقطع)

پروفیل‌هایی که برای ساخت درب و پنجره استفاده می‌شوند دارای مقاطع غیر فلزی و یا فلزی هستند که تو خالی می‌باشند. این مقاطع کاربرد و جایگاه ویژه ای در صنعت ساختمان سازی دارند. پروفیل درب و پنجره در انواع مختلفی تولید می‌شود و اهمیت زیادی نیز در دکوراسیون و نمای ساختمان دارد.

پروفیل درب و پنجره UPVC

پی وی سی‌ها مقاومت زیادی در برابر گرما و نور ندارند. آن‌ها به آسانی با اکسیژن ترکیب می‌شوند. برای اینکه بتوان از آن‌ها در ساخت درب و پنجره استفاده کرد، باید آن‌ها را با یک ماده پایدار کننده ترکیب کرد. زمانی که pvc با پایدار کننده ترکیب می‌شود یک محصول با نام UPVC به وجود می‌آید که برای ساخت درب و پنجره مناسب می‌باشد.

پروفیل درب و پنجره آلومینیومی
پروفیل درب و پنجره

پروفیل درب و پنجره فولادی

برای ساخت نوعی از پروفیل درب و پنچره از فولاد هم استفاده می‌شود. ورقه‌های فولادی در دو نوع سرد و گرم وجود دارند که به آن‌ها نورد سرد و نورد گرم گفته می‌شود. با توجه به اینکه کاربرد و کیفیت مدنظر پروفیل چه چیزی قرار است باشد نوع نورد پروفیل انتخاب می‌شود.

برای استعلام قیمت و مشخصات توری پنجره آلومینیومی

پروفیل درب و پنجره آلومینیومی

از آلومینیوم نیز برای ساخت درب و پنجره موجود در بازار استفاده می‌شود. این پروفیل‌ها رقابت زیادی با پروفیل‌های یو پی وی سی دارند. ساخت درب و پنجره با استفاده از پروفیل آلومینیومی، معمولا به صورت مکانیزه صورت می‌گیرد. اگر به صورت مکانیزه نباشد به روشی که درب و پنجره با پروفیل فولادی را می‌سازند آن را درست می‌کنند. البته باید گفت در روش دوم نوع جوشکاری آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. روال جوشکاری آلومینیوم بسیار پر هزینه و حساس می‌باشد. همچنین موانع زیادی بر سر راه جوشکاری آلومینیومی به صورت دستی وجود دارد. در این روال از روش‌های اتصال با چسب نیز استفاده می‌شود. چسب‌هایی که در این روش استفاده می‌شوند بسیار قوی می‌باشند. همچنین استفاده از چسب مزیت‌های دیگری نیز دارد.استفاده از چسب باعث می‌شود پروفیل مورد استفاده در ساخت درب و پنجره تخریب نشود.

پروفیل درب و پنجره آلومینیوم ریلی
پروفیل پنجره لولایی آلومینیوم

پروفیل درب و پنجره کامپوزیت

این نوع پروفیل از جنس پلاستیک تقویت شده می‌باشد. آن را با الیاف شیشه ای ترکیب کرده اند و درنتیجه پروفیل‌های متفاوتی ساخته اند. 

 

پروفیل درب و پنجره چوبی

از چوب هم برای ساخت درب و پنجره استفاده می‌شود. اگر جنس درب و پنجره ساخته شده چوبی باشد نسبت به شرایط آب و هوایی متفاوت، مقاومت زیادی ندارد. امروزه به جای چوب از یوپی وی سی و آلومینیوم استفاده می‌شود.

پروفیل پنجره کشویی آلومینیومی

انواع پروفیل درب و پنجره آلومینیومی

پروفیل‌هایی که برای ساخت درب و پنجره مورد استفاده قرار می‌گیرند دارای انواع متفاوتی هستند. پروفیل درب و پنجره آلومینیومی یکی از انواع پروفیل پنجره پرکاربرد است. این پروفیل اکثرا مورد استقبال انوع معماران قرار می‌گیرد. پروفیل درب و پنجره آلومینیومی دارای سه نوع متفاوت است. یکی از انواع آن به صورت پنجره ثابت است، دیگری به صورت کشویی می‌باشد و نوع سوم لولایی می‌باشد. علت محبوبیت بالای آلومینیوم ویژگی‌های ساختاری آن می‌باشد. نوع فلز آلومینیوم به گونه ای است که در کنار وزن پایین خود، دارای مقاومت بالایی می‌باشد و ضد زنگ و ضد خوردگی است. آلومینیوم یک فلز اکسترود پذیر می‌باشد. این فلز را می‌توان در ساخت درب و پنجره با هر ابعاد و سایزی استفاده کرد. آلومینیوم در شرایط آب و هوایی متفاوت قابل استفاده است. آن فلز برای نمای ساختمان‌ها کاربرد بسیاری دارد و ظاهر زیبای آن، آن را سایر فلزات متمایز کرده است. همچنین این فلز دارای قابلیت رنگ پذیری بالایی می‌باشد. سال‌ها است که از آلومینیوم برای ساخت درب و پنجره استفاده می‌شود. با پیشرفت تکنولوژی ساخت پروفیل پنجره و درب نسبت به سال‌های قبل بسیار پیشرفت کرده است. امروزه استفاده از پروفیل‌های دوجداره آلومینیومی که انعطاف پذیری بالایی دارند بسیار متداول شده است. پروفیل‌های آلومینیومی درب و پنجره دارای دو گروه متمایز هستند که آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

درب و پنجره آلومینیومی

پروفیل درب و پنجره آلومینیومی ساده

پروفیل‌های درب و پنجره آلومینیومی ساده دارای شکل سطح مقطع‌های متفاوتی هستند. یکی از انواع پروفیل پنجره دارای سطح مقطع st می‌باشد و نوع دیگر سطح مقطع کرونت می‌باشد. سطح مقطع‌های اس تی در بازار طرفداران بیشتری نسبت به سطح مقطع کرونت دارند. سطح مقطع‌های st دارای مقاومت بیشتری می‌باشند و از آن‌ها برای ساخت یراق آلات استفاده می‌شود. این پروفیل‌ها در برابر گرد و غبار مقاوم هستند و نفوذ ناپذیر می‌باشند

پروفیل درب و پنجره آلومینیومی ترمال بریک

یکی از ویژگی‌هایی که در برخی از موارد منفی می‌باشد انتقال گرما در پروفیل‌های آلومینیومی می‌باشد. برای غلبه بر این ویژگی منفی، از پروفیل‌های ترمال بریک استفاده می‌شود. پروفیل ترمال بریک، از تسمه ای از جنس پلی آمید استفاده می‌کند. این تسمه در جداره‌های بیرونی و داخلی پنجره‌ها قرار دارد و در برابر انتقال گرما مقاوم است. همچنین این پروفیل‌های ترمال بریک با محیط زیست نیز سازگاری دارند. از سایر ویژگی‌های آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ایمنی بالا
  • وزن پایین و سبک
  • غیر قابل اشتعال
  • عایق صوتی
  • دارا بودن ظاهری زیبا
پروفیل درب و پنجره آلومینیومی کشویی

برای استعلام قیمت و خرید پروفیل آلومینیوم ریلی

کاربردهای پروفیل پنجره و درب

پروفیل درب و پنجره، جز متریال‌های مهم در زمینه نازک کاری ساختمان به حساب می‌آید. پروفیل درب و پنجره نقش مهمی در ظاهر ساختمان دارد. همچنین سطح کیفی ساختمان نیز با استفاده از پروفیل درب و پنجره بالاتر می‌رود. چندین سال است که در زمینه ساختمان سازی، عایق بندی آن‌ها اهمیت به سزایی پیدا کرده است. امروزه همه افراد به دنبال ساختمان‌هایی هستند که عایق صوتی باشند و گرد و غبار در آن‌ها نتواند نفوذ کند. پروفیل‌ها از ورقه‌های روغنی و گرم تولید می‌شوند. پروفیل‌ها متریال‌هایی هستند که به صورت توخالی ساخته می‌شوند. کاربردهای پروفیل درب و پنجره موارد متعددی می‌باشند که در لیست زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • ساختن پایه‌های میز و صندلی
  • ساختن پوشش سقف سوله‌ها
  • تولید و ساخت کرکره‌های مغازه‌ها
  • برای ساخت نرده‌های فلزی
  • ساختن چارچوب‌های درب و پنجره
  • ساختن ستون‌ها و اسکلت ساختمان
  • برای نرده کشی‌های مختلف اطراف ساختمان‌ها و کارخانه‌ها
  • برای ساخت شاسی نفت کش‌ها و تریلرها

مشخصات فنی پروفیل درب و پنجره

برای ساخت درب و پنجره از پروفیل‌های متفاوتی مانند پروفیل‌های آهنی در سایزهای مختلف نیز استفاده می‌شود. این پروفیل‌ها در کارهای ساختمانی نیز مورد توجه هستند. البته زمانی که به یک پروفیل، پروفیل درب و پنجره گفته می‌شود یعنی فقط از آن در ساخت درب و پنجره استفاده می‌شود. اما سایر پروفیل‌ها برای کاربردهای دیگری در ساختمان سازی نیز مورد استفاده هستند. پروفیل‌های درب و پنجره را می‌توان از دو جنبه بررسی کرد. یکی از مشخصات فنی پروفیل درب و پنجره مشخصات شیمایی آن می‌باشد. یکی دیگر از مشخصات فنی مشخصات فیزیکی آن می‌باشد. در ادامه به بررسی این دو مورد می‌پردازیم.

مشخصات شیمیایی پروفیل درب و پنجره

مشخصات شیمیایی پروفیل درب و پنجره، یعنی جنس موادی که برای ساخت پروفیل‌ها مورد نیاز است. پروفیل‌های درب و پنجره عمدتا از 5 ماده اولیه ساخته می‌شوند که عبارتند از:

  • پروفیل‌هایی که با فولاد و استیلنس استیل ساخته می‌شوند و یا از جنس ورق‌های روغنی و سیاه هستند.
  • پروفیل‌هایی که از جنس یو پی وی سی و یا پی وی سی می‌باشند.
  • پروفیل‌هایی که از جنس آلومینیوم ساخته شده اند.
  • پروفیل‌هایی از جنس کامپوزیت 
  • پروفیل‌های چوبی

نکته حائز اهمیت این است که پروفیل‌هایی که برای ساخت درب و پنجره مورد استفاده قرار می‌گیرند در طول ساخت درب و پنجره خصوصیات شیمیایی آن‌ها عوض نمی شود. در نتیجه هر ویژگی که ورق‌های خام آن‌ها داشته باشد همان ویژگی در خروجی کار نیز موجود است.

مشخصات فیزیکی پروفیل درب و پنجره

برای بررسی مشخصات فیزیکی پروفیل درب و پنجره باید به ظاهر فیزیکی آن‌ها توجه کرد. پروفیل‌هایی که در گروه پروفیل‌های درب و پنجره آهنی قرار دارند زیر مجموعه پروفیل‌هایی هستند که مقاطع آن‌ها خالی است. در نتیجه در بررسی مشخصات فنی پروفیل درب و پنجره از لحاظ مشخصات فیزیکی باید به سطح مقطع آن توجه کرد. باید گفت شکل سطح مقطع در نام گذاری پروفیل‌ها اهمیت زیادی دارد. دسته بندی زیر به لحاظ سطح مقطع بر روی پروفیل‌ها به وجود آمده است:
پروفیل‌هایی با سطح مقطع باز. در این گروه از پروفیل‌ها مواردی مانند پروفیل چارچوب ساده، پروفیل چارچوب مکزیکی، پروفیل چارچوب رومی، زوارها و پروفیل‌های چارچوب فرانسوی وجود دارند.
پروفیل‌هایی با سطح مقطع بسته. در این گروه از پروفیل‌ها مواردی مانند پروفیل در و پنجره سپری با کد 507، پروفیل لنگه دری با کد 508، پروفیل‌های چارچوبی با کد 509 قرار دارند.
از لحاظ فیزیکی می‌توان قابلیت سوراخ کردن پروفیل‌ها و همچنین قابلیت جوش دادن آن‌ها را نیز جز مشخصات فنی پروفیل‌ها درنظر گرفت.

انواع رنگ و طرح پروفیل درب و پنجره آلومینیومی

پروفیل درب و پنجره آلومینیومی را می‌توان در رنگ‌ها و طرح‌های مختلفی خریداری کرد. علت وجود رنگ‌های متنوع آن‌ها را می‌توان استفاده از آن‌ها در نمای ساختمان و قست‌های بیرونی ساختمان‌ها دانست. زیرا آن‌ها می‌توانند جنبه دکوراتیو نیز پیدا کنند به همین دلیل رنگ آن‌ها اهمیت پیدا می‌کند. پنجره‌های دو جداره نیز می‌توانند دارای رنگ‌های مختلفی باشند و برای ساخت آن‌ها از پروفیل ای متفاوت استفاده کرد. پنجره‌های دوجداره ای که در دکوراسیون داخلی نیز استفاده می‌شوند می‌توانند از پروفیل پنجره و درب  آلومینیومی رنگی ساخته شده باشند. پروفیل درب و پنجره اگر از جنس پلاستیک و یا آلومینیوم باشد باید در رنگ آمیزیی آن دقت به عمل آورد زیرا بی دقتی باعث می‌شود در برابر آفتاب رنگ خود را از دست بدهد و دچار تغییر رنگ شود. البته این نکته هم قابل ذکر است که رنگ کردن آلومینیوم بسیار سخت است. به همین دلیل خرید پروفیل درب و پنجره آلومینیومی رنگی چندان ساده نیست. در رنگ کردن پروفیل‌های آلومینیومی درب و پنجره می‌توان دو طرف و یا یک طرف آن‌ها را رنگ کرد. همچنین می‌توان هر طرف آن را دو رنگ متفاوت کرد. شماره رنگ به کار رفته برای رنگ آمیزی انواع پروفیل پنجره آلومینیومی و ابعاد درب و پنجره همگی مواردی هستند که قابل سفارش می‌باشند. شرکت آلومینیوم پیشرو، شرکتی است که هدفش جلب رضایت مشتریان می‌باشد. آلومینیوم پیشرو درب و پنجره‌های سفارشی شما را در ابعاد دلخواه شما و بهترین کیفیت رنگ آمیزی می‌نماید و با بهترین قیمت به شما تحویل می‌دهد.

مزیت خرید پروفیل درب و پنجره آلومینومی رنگی

پروفیل‌های آلومینیومی رنگی به گونه ای هستند که دیگر تغییر رنگ نمی هند و همچنین آن‌ها زنگ نمی زنند. نگهداری آن‌ها به دلیل خصوصیت‌های گفته شده راحت تر می‌باشد و همچنین نگهداری از آن‌ها ارزان تر تمام می‌شود. برای تمیز کردن پروفیل‌های آلومینیومی درب و پنجره که رنگی هستند نیاز به مواد شیمیایی بخصوصی ندارید و تنها کافی است برای این کار از آب و صابون استفاده کنید. برای پاک کردن آن‌ها تنها استفاده از یک پارچه نم و یا مرطوب کفایت می‌کند. با پاک کردن آن‌ها از گرد و غبار می‌توانید مطممئن شوید که پروفیل‌ها تا مدت زیادی سالم باقی می‌مانند. شرکت آلومینیوم پیشرو شرکتی است که تمامی محصولات خود را از تولید به مصرف می‌فروشد و به همین دلیل تقریبا نسبت به هر کارخانه و یا فروشنده ای قیمت پروفیل درب و پنجره آن مقرون به صرفه تر می‌باشد. خرید از آلومینیوم پیشرو هزینه‌های سنگینی برای شما به همراه نمی آورد.

ابعاد پروفیل در و پنجره آلومینیومی

ابعاد پروفیل در و پنجره آلومینیومی در زیبایی ظاهری آن‌ها و همچنین در ایمنی ساختمان تاثیر زیادی دارند. معمولا اندازه پنجره‌های آلومینیومی که به صورت کشویی می‌باشند بین 80 تا 150 سانتی متر می‌باشد. البته باید گفت بهترین و مناسب ترین ارتفاع آن ارتفاع بین 11 تا 220 سانتی متر می‌باشد. پنجره‌هایی که به صورت لولایی هستند معمولا باید عرضی حدود 70 تا 100 سانتی متر داشته باشند و ارتفاع آن‌ها باید حدود 200 تا 220 سانتی متر باشد. اگر ارتفاع پنجره بیش از 180 سانتی متر باشد بهتر است از پروفیل‌های مناسب برای در استفاده کرد. همچنین باید از یراق‌های محکمی استفاده کرد که بتوانند وزن‌های بالاتر از 130 کیلوگرم را تحمل کنند.
پروفیل‌هایی که برای درب مورد استفاده واقع می‌شوند نیز باید دارای عرض و ارتفاع استاندارد باشند. عرض درب‌ها معمولا بین 700 تا 1000 میلیمتر می‌باشد. ارتفاع درب‌ها نیز باید چیزی بین 2000 تا 2400 میلیمتر باشد. ابعاد پروفیل در و پنجره آلومینیومی اگر استاندارد نباشد باز و بستن آن کند می‌شود و این خود باعث کم شدن طول عمر پنجره می‌شود.

سوالات متداول درب و پنجره آلومینیومی

شرکت آلومینیوم پیشرو شرکتی است که تمامی محصولات خود را از تولید به مصرف می‌فروشد و به همین دلیل تقریبا نسبت به هر کارخانه و یا فروشنده ای قیمت پروفیل درب و پنجره آن مقرون به صرفه تر می‌باشد. خرید از آلومینیوم پیشرو هزینه‌های سنگینی برای شما به همراه نمی آورد.

پروفیل درب و پنجره آلومینیومی دارای سه نوع متفاوت است. یکی از انواع آن به صورت پنجره ثابت است، دیگری به صورت کشویی می‌باشد و نوع سوم لولایی می‌باشد. علت محبوبیت بالای آلومینیوم ویژگی‌های ساختاری آن می‌باشد